دسته بندی : آموزش وردپرسدیدگاه ها : 0منتشر شده در 14 تیر 1399
اگر دقت کرده باشید تلفن همراه شما هر چند وقت یک بار بروزرسانی برای آن ارسال میشود که شامل رفع موارد امنیتی، باگها تا بروزرسانی های بزرگ و اضافه شدن امکانات جدید میشود. وردپرس هم مانند برنامه های دیگر برای رفع باگها و اضافه کردن امکانات جدید بروزرسانی هایی زیادی دریافت میکند. این بروزرسانی ها میتواند شامل موارد مربوط به خود وردپرس، ترجمهها، افزونهها و یا پوستهها باشد. در ادامه قرار است با بروزرسانی ها در وردپرس آشنا شویم.
به طور کلی بروزرسانی ها در وردپرس به دو دسته کلی تقسیم میشوند:
بروزرسانی توسط پنل وردپرس
بروزرسانی دستی وردپرس
بخش بروزرسانی ها در وردپرس
بروزرسانی ها در وردپرس
با وارد شدن به این بخش بروزرسانی هایی که برای هسته، افزونهها و پوسته منتشر شده است را مشاهده میکنید. میتوانید هر بخش که خواستید را در صورت موجود بودن بهروزرسانی، بروز کنید.
وردپرس به صورت لحظهای وجود بروزرسانی ها را چک نمیکند بلکه در تایمهای خاصی این کار را انجام میدهد. در ابتدای این صفحه تاریخ آخرین چک کردن را مشاهده میکنید. اگر بخواهید میتوانید با کلیک بر روی دکمه بررسی دوباره، از بروزرسانی های جدید مطلع شوید.
اگر به تصویر بالا دقت کرده باشید برای این وردپرس بروزرسانی ارسال شده است. قبل از این که به این موضوع بپردازیم در ابتدای صفحه مشاهده میکنید که وردپرس به شما اخطار داده است تا قبل از بروزرسانی از سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید تا اگر مشکلی پیش آمد بتوانید سایت خود را برگردانید. گاهی وقتها ممکن است افزونهای با نسخه جدید وردپرس هماهنگ نباشد و باعث به هم ریختن سایت شما شود این مشکل جز بهترین مشکلها میباشد گاهی وقتها ممکن است دیتابیس هم از دست بدید!!.
امروزه تقریباً تمامی هاستینگها با تهیه بکاپ روزانه از سایت شما ریسک از دست رفتن سایت را به حداقل رساندهاند. همچنین امکانی در بعضی هاستینگها وجود دارد تا کاربر بتواند فایل بکاپ را به صورت خودکار و آنی برگرداند. با توجه به این صحبتها اگر از هاستینگ خود مطمئن هستید میتوانید بکاپ گیری را طبق برنامه قبلی خود انجام دهید و قبل از هر بروزرسانی نیازی به این کار نیست.
اگر از وردپرس فارسی استفاده میکنید در قسمت بروزرسانی خود وردپرس دو قسمت را مشاهده میکنید یکی از آنها نسخه اورجینال وردپرس و انگلیسی است و دیگری باز هم نسخه اورجینال اما فارسی میباشد!!!! پس هیچ فرقی ندارد کدام نسخه را نصب کنید اما نسخه فارسی حامی بسته بومی سازی شده است.
بخش افزونهها در بروزرسانی ها
در این قسمت تمامی افزونههایی که برای آنها بروزرسانی ارسال شده است را مشاهده میکنید. میتوانید با انتخاب آنها و کلیک بر روی بروزرسانی افزونهها، افزونههای انتخابی را بروز کنید.
در این قسمت فقط بروزرسانی افزونههایی را دریافت میکنید که در مخزن وجود داشته باشد یا آن را به صورت اورجینال از فروشنده خریده باشید و فعال کرده باشید. به تازگی مارکت های ایرانی نیز بروزرسانی خودکار را به محصولات واسطهای (نال) خود اضافه کردهاند.
نال: دستکاری افزونه اصلی و غیر فعال سازی تائید اصالت افزونه
بررسی نسخه افزونه
در تصویر بالا برای افزونه ضد هرزنامه وردپرس بروزرسانی ارسال شده است، میتوانید جدیدترین نسخه از وردپرس که این افزونه با آن سازگار است را مشاهده کنید.
اگر نویسنده افزونه سازگاری نسخه جدید را با نسخه وردپرس شما تأیید کند افزونه بدون هیچ تداخلی نصب خواهد شد (البته ممکن است تداخلی با افزونههای قدیمی پیش بیاید). اگر سازگاری توسط نویسنده اعلام نشده باشد ممکن به وجود آمدن مشکل هست اما اگر افزونه معروفی است مشکلی پیش نمیآید.
بخش پوستهها در بروزرسانی ها
قبل از این که پوستهای را بروز کنید باید به این نکته توجه کنید که تمامی تغییراتی که شما در پوشه اصلی قالب به وجود آورده باشید از بین خواهد رفت مگر آن که از چایلد تم استفاده کرده باشید.
در این قسمت هم میتوانید مثل افزونهها، پوستهها را انتخاب کنید و با کلیک بر روی بروزرسانی پوستهها، آنها را بروز کنید.
ترجمهها در وردپرس
مخزن وردپرس قابلیتی دارد که حتی شما هم میتوانید در ترجمه وردپرس کمک کنید این امکانی است که وردپرس را به یک سیستم مدیریت محتوا جهانی تبدیل کرده است حال اگر قرار بود وردپرس تمامی زبانها و امکانات بومی را در قالب یک وردپرس منتشر کند باعث سنگین شدن وردپرس و غیر کاربردی بودن زبانهای غیر بومی میشد. البته این امکان وردپرس فقط مربوط به خود وردپرس نمیشود و شما حتی میتوانید به ترجمه پوستهها و افزونهها هم بپردازید. وردپرس بخش جدایی به بروزرسانی ها اضافه کرد تا شما بتوانید ترجمههای مورد نیاز را از این بخش دانلود کنید. البته زبانها در قالب بسته بروزرسانی ارائه میشوند.
اگر به آخرین قسمت در بروزرسانی ها مراجعه کنید، بخش ترجمه را مشاهده میکنید هر زمان که برای وردپرس و یا افزونهها و … بروزرسانی ترجمه ارسال شود از این بخش دریافت میکنید.
بعد بروزرسانی دیگر سایتم بالا نمیآید!!
گاهی وقتها ممکن است آپدیت خودکار وردپرس با مشکلاتی همراه شود و یا وقتی بروزرسانی صورت گرفت تداخلی باعث از کار افتادن سایت شما شود در این مواقع اولین کاری که باید انجام دهید این است که وردپرس را به صورت دستی بروزرسانی کنید برای این کار می توانید مقاله آپدیت دستی وردپرس را مشاهده کنید.
برای بروزرسانی دستی میتوانید از لینک زیر آخرین نسخه وردپرس را دانلود کنید.
اگر با بروزرسانی دستی هم مشکل شما حل نشد نسخه قبلی که در سایت شما بدون مشکل کار میکرد را به روش آپدیت دستی نصب کنید. اگر باز هم مشکل برقرار بود بهتر است زمان را از دست نداده و بکاپ سایت خود را برگردانید. اگر بکاپ مناسبی ندارید مقاله زیر را مطالعه کنید.
ممنون از این که تا پایان مقاله بروزرسانی ها در وردپرس نیز همراه من بودید اگر در هر کدام از قسمتها سؤالی برای شما پیش آمد در دیدگاههای این مقاله ارسال کنید.