ارسال ایمیل در وردپرس با استفاده از smtp وردپرس
وردپرس به صورت پیشفرض از طریق php اقدام به ارسال ایمیل میکند که درهاست های اشتراکی به احتمال ۹۹ درصد یا ایمیلی برای شخص دریافت کننده ارسال نمیشود و یا ایمیل ارسالی مستقیم به پوشه اسپم ایمیل میرود. در این مقاله از سایت کمیابیها قرار است با افزونهای آشنا شویم تا بتوانیم تنظیماتی در شیوه ارسال و یا طریقه ارسال ایمیل در وردپرس انجام دهیم.
برای این که بتوان ۱۰۰ درصد ایمیلهای ارسالی به دست کاربران برسد بدون آن که اسپم شود باید از سایتهای معروف smtp تهیه کنید. اما این smtp ها با بقیه متفاوت است. تفاوت آن در ای پی ارسال تأیید شده از جانب بزرگترین سرویسهای ایمیل میباشد. با تهیه این smtp ها میتوانید مطمئن باشید که ۱۰۰ درصد ایمیلها به دست کاربران میرسد اما تهیه این smtp ها نه کار سادهای میباشد و نه کاری کم هزینه.
حال باید چکار کرد؟ در این مقاله روشی به شما معرفی میکنیم که بتوانید بیش از ۹۰ درصد ایمیلهای ارسالی را به دست کاربران برسانید. برای این کار نیاز است که سایت شما از ssl معتبر استفاده کند. کافیست در وب میل خود یک اکانت برای ارسال ایمیل بسازید و سپس افزونه زیر را نصب کنید. در ادامه با تنظیمات این افزونه آشنا میشویم.
افزونه WP Mail SMTP
افزونه WP Mail SMTP با حدود ۱ میلیون نصب فعال و کسب امتیاز ۴٫۴ یکی از بهترین افزونهها در این زمینه smtp وردپرس می باشد
بعد از نصب و فعال سازی از بخش تنظیمات وارد قسمت ایمیل میشویم.
در اینجا در قسمت ایمیل میتوانید ایمیلی که با آن ارسال انجام میشود را وارد کنید. اگر میخواهید از روشی که ما گفتیم استفاده کنید ایمیلی را که در وب میل خود ایجاد کردهاید را وارد کنید.
در قسمت بعدی یعنی نام ارسال کننده، نام ارسال کننده ایمیلهایی که کاربران دریافت میکنند را وارد کنید.
در قسمت ارسال کننده ایمیل گزینه smtp های دیگر را انتخاب کنید.
smtp (هاست میزبان): در این قسمت دامین میل سرویس میل سرور را وارد کنید. معمولاً به صورت زیر میباشد.
mail.mydomain.com
رمزنگاری: در اینجا در صورتی که ssl مناسب برای دامنه خود تهیه کردید بر روی ssl بگذارید در غیر این صورت بر روی هیچ یک باشد.
پورت smtp: این مورد را میتوانید در تنظیمات میل سرور خود مشاهده کنید و یا میتوانید از پشتیبانی در خواست کنید تا پورت را به شما بدهد.
و در آخر بر روی ذخیره تنظیمات کلیک کنید. حالا میتوانید در قسمت سربرگ بالا، آزمایش ایمیل را انتخاب کنید و ایمیلی به صورت تست برای خود ارسال کنید تا از تنظیمات درست مطمئن شوید.
ممنون از این که تا پایان مقاله smtp وردپرس همراه من بودید در صورتی که مشکلی با کارکرد این افزونه داشتید میتوانید در دیدگاهها ذکر کنید تا مشکل شما را در کوتاهترین زمان ممکن حل کنیم.